Klas op Wielen Oldenzaal


Archief van publicaties uit kranten en media

Archief

Uitreiking prijzen ING Met "Klas op Wielen" op bezoek bij de ING. Samen met vier andere organisaties genomineerd voor "Help Nederland vooruit". Naar huis met een prachtig bedrag van € 1000,-. Daar gaan we weer mooie dingen mee doen.

Hulsbeekdag 2015 Zondag 12 april 2015 stonden we met Klas op Wielen voor het eerst op de Hulsbeekdag

8 december 2014 - Wij hebben gewonnen Yesssss, we dít it!!!! Natuurlijk is iedere vrijwilliger ongelofelijk belangrijk.

Nominatie - Vrijwilligersprijs 2014 - 2015 "Klas op Wielen" is een fantastisch "draaiend" TEAM dat door het geven van presentaties op basisscholen kinderen leert ervaren hoe het is om met een beperking te moeten leven en tegen welke prakti...

11 januari 2013 - Afscheid Ellen Schnieder Ze was van meet af aan betrokken bij het project Klas op Wielen. Ellen Schnieder, leerkracht aan de school voor speciaal onderwijs De Windroos, vindt het nog steeds ongelooflijk belangrijk dat meer begrip wordt gekweekt voor mensen met een beperking.

15 februari 2010 - Manege krijgt cheque Manege De Boerskotten heeft een leuke cheque gekregen van de stichting Klas op Wielen: 250 euro. Het bedrag had Klas op Wielen gewonnen met de nominatie voor de Oldenzaalse Vrijwilligersprijs van 2009. De materialen die Klas op Wielen gebruikt zijn in 2008 aangeschaft door een gulle gift van de Rotary.

25 september 2009 - Vrijwilligers Publieksprijs Vrijdag 25 september werd voor Klas op Wielen uit Oldenzaal een historische dag. Het project ging er vandoor met de publieksprijs. Van de 7.786 uitgebrachte stemmen op 53 vrijwilligersorganisaties gingen uiteindelijk de meeste stemmen naar Klas op Wielen. Mariëlle Hommels mocht onder een daverende ovatie van het talrijke publiek de prijs van gedeputeerde Ranter in ontvangst nemen.

20 september 2009 - Die meneer is zielig René Wubben reed eens met zijn scootmobiel de supermarkt binnen. Op dat moment zei een kind: „Mama, mag dat wel?” En de moeder zei: „ Stttt.... die meneer is een beetje zielig, dat mag wel.”

2008 - Aanbieding materialen Rotary Van een kinderrolstoel tot loopfiets, van rollatoren tot monopoly met braille. Daarnaast heeft de werkgroep prima contacten met de Welzorg die eveneens materialen zoals rolstoelen ter beschikking heeft gesteld.